Starý Jičín - Tichá 2:0, utkání mužů

Starý Jičín - Tichá 2:0, utkání mužů

16.10.2018   |   2014


Starý Jičín - Tichá 2:0 (0:0)

Sestava:
Strnadel, Janovský P. (71' Hasal), Šrom, Maňák, Jurajda, Horák (85' Janyška), Hatlapatka, Hanzelka (11' Kotešovec), Bartoň, Holeňa (73' Janovský D.), Škrla

Branky:
50' Hatlapatka, 89' Janyška

kreml-radek.jpg

Hodnocení trenéra Radka Kremla


Tichá v posledních čtyřech kolech 3 krát vyhrála, jednou remizovala a nedostala ani gól, takže nás čekal těžký soupeř. I v tomto utkání jsme mohli inkasovat jako první, ale hosté šanci neproměnili. Náš výkon byl lepší než v minulých kolech. V prvním poločase jsme měli několik možností. Ztroskotali jsme buď na špatné přihrávce, špatném náběhu nebo nás nepustili do zakončení hostující obránci. Naši největší šanci měl Roman Škrla, ale vychytal ho hostující gólman. Druhý poločas už jsme dokázali gólově prosadit. V 50. minutě dostal přihrávku Dan Hatlapatka, obešel dva obránce Tiché a nedal brankáři šanci 1:0.

Svoji druhou šanci hlavou už neproměnil. Všechny šance hostů zastavili naši obránci spolu s brankářem Strnadlem. V 75. minutě přišli hosté díky červené kartě o jednoho obránce, a my jsme hráli přesilovku. Tu jsme dokázali využít na konci zápasu v 89. minutě. Petr Janyška dostal míč do 16, a kolem brankáře ho poslal do brány 2:0. Kluci předvedli dobrý výkon. Teď jedeme na derby do Jeseníku, tak snad potvrdíme stoupající formu.

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.