Raškovice - Starý Jičín 3:3, utkání mužů

Raškovice - Starý Jičín 3:3, utkání mužů

26.09.2018   |   1783


Raškovice - Starý Jičín 3:3 (1:2)

Branky:
Holeňa, Bartoň, Podešva

Sestava:
Strnadel, Šrom, Hatlapatka, Janovský P. (74' Hasal), Maňák, Petr, Podešva (65' Kotešovec), Holeňa (32' Janovský D.), Folberger (61' Janyška),  Škrla, Bartoň

kreml-radek.jpg

Hodnocení trenéra Radka Kremla


Hned v úvodu utkání jsme mohli prohrávat. Naši malou domů vystihl domácí útočník, ale naštěstí pro nás trefil jenom tyč. My jsme naopak proměnili hned první šanci, kterou jsme si vypracovali. Milan Šrom poslal z pravé strany centr do vápna, a Radek Holeňa neměl problém skórovat 1:0. Hned za pět minut už to bylo 2:0, to když Filip Bartoň proměnil pokutový kop. Domácím se podařilo rychle snížit na rozdíl jednoho gólu. Ve 14 minutě kopali rohový kop, my jsme špatně pokryli hráče, a bylo to 1:2. První poločas nás domácí dobře napadali a nám se moc nedařilo kombinovat. I přesto jsme měli dvě dobré příležitosti, ale ani Vojta Folberger ani Roman Škrla je neproměnili.

Druhý poločas začal výborně. 50. minuta Michal Podešva dostal míč do 16, a střelou k tyči nedal brankáři šanci.  Raškovice asi nejvíce hrozili ze standartních situací, ale branku nevstřelily. Teď to trochu přeženu, fotbal skončil už v 80.minutě. Od té doby nás pan rozhodčí nepustil k ničemu. V 86.minutě přišel centr do vápna, který měl chytit náš golman. Míč nechytil a domácí hráč ho poslal rukou do branky. Viděli to domácí fanoušci, naše střídačka, i hráč který ho dal, mi to po zápase přiznal, 2:3. Pak přišla 90 minuta domácí kapitán si lehl u naší střídačky, a domácí z vymyšleného faulu dali gól na 3:3. Po takovém konci, by jsme měli asi hráčům pořádně v kabině domluvit, ale oni pro to aby jsme měli 3 body udělali všechno. To co v závěru předvedli všichni tři rozhodčí je prostě u nás normální. Můžete psát protestů kolik chcete ale stejně se nic nezmění, prostě si na to musíme zvyknout. 

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.