Jeseník n.O. - Starý Jičín 0:1, utkání mužů

Jeseník n.O. - Starý Jičín 0:1, utkání mužů

23.10.2018   |   2797


Jeseník nad Odrou - Starý Jičín 0:1 (0:1)

Branka:
26' Hatlapatka

Sestava:
Strnadel, Janovský P., Maňák, Šrom, Jurajda (79' Hasal), Podešva (66' Janovský D.), Petr, Horák (69' Holeňa), Hatlapatka (86' Janyška), Bartoň, Škrla

kreml-radek.jpg

Hodnocení trenéra Radka Kremla


V Jeseníku se v prvním poločase hrál dobrý fotbal na obě strany. Už v 9. minutě protáhl domácího brankáře Milan Šrom střelou z 20 metrů. Pak přišly dvě tutovky domácích. V 21. minutě překonal Milana Strnadla Lukáš Polonyi, ale na brankové čáře vykopl míč Ondra Maňák. V 25.minutě zase vychytal domácího útočníka Milan Strnadel. V 26.minutě padl jediný gól utkání. Michal Podešva poslal z levé strany míč na 16, tam ho přebral Dan Hatlapatka a střelou k levé tyči nás poslal do vedení. Tak i skončil první poločas.

Hned v 48.minutě měli velkou šanci domácí po rohovém kopu, ale skvěle zasáhl Strnadel. V 51.a 52.minutě se vykartoval domácí hráč a poslal Jeseník do oslabení. Nám to, ale vůbec nepomohlo, a byli to naopak domácí, kteří hráli v 10 lépe. Naše útoky, až na nějaké 2-3 střely končily 20 metrů před brankou Jeseníku. Na domácích hráčích bylo vidět, že chtějí minimálně vyrovnat. Jejich největší šanci spálil Polónyi, který z šesti metrů netrefil bránu. Naši formu teď v posledním domácím zápase přijede prověřit rozjetý Petřvald, tak uvidíme jak se s tím hráči poperou.

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.