Neporazitelnost pokračuje (2006/2007)

Neporazitelnost pokračuje (2006/2007)

23.09.2006   |   1981


TJ Sokol Starý Jičín - TJ Sokol Tichá 9:1 (1:1)

góly: 27. Šrom P.,47,62 a 75. Bezděk V.,49.Chuděj T.,51.Kvita,68 a 74. Janovský P., ,80.Cvajna M.
sestava: Vaněk.,Šrom P.,Janovský P.,Pavlík M.,Hrnčíř R.,Chuděj T.,Horák J.,Škrla R., Kvita M.,Bezděk V.,Cvajna M.,

Dalším soupeřem na domácím hřišti byl celek Sokolu Tichá.Postavení obou týmů v tabulce slibovalo velice dobrý fotbal.Utkání začalo se zpožděním,kvůli pozdnímu příjezdu hostů a bylo provázeno řadou nepřesností na obou stranách.Za zmínku stojí šance Bezděka,který po průniku z pravé strany obhodil brankáře,ale míč se do odkryté branky nedostal.Ve 27.minutě nařídil rozhodčí po faulu v pokutovém území a následné diskuzi s pomezním pokutový kop.K míči se postavil Pavel Šrom a poslal domácí do vedení.Následně byl za urážku rozhodčího vyveden trenér Tiché.Další pokusy domácích vstřelit gól končili neúspěchem.Hosté vyrovnali po rozehraném přímém kopu a následné skrumáži gólem do šatny.Ve druhé půli domácí šli hned opět do vedení,když se prosadil Bezděk po centru před bránu ve 47.minutě.Prakticky ihned po rozehrání udeřili domácí potřetí gólem Michala Chuděje.O další dvě minuty později se po rohu nádherně trefil z první Kvita na 4:1.Hosty tento smrtící úder poslal do kolen a na hřišti bylo už jen jedno mužstvo a to domácí,kteří předváděli jednu hezčí kombinaci za druhou.
V 62.minutě Bezděk dorážel do prázdné branky na 5:1,když brankář hostí neudržel střelu v náručí.V 68.minutě se krásně trefil z poza šestnáctky Petr Janovský po chybě hostujícího brankáře,který vyběhl nepochopitelně mimo branku.Na 7:1 zvyšoval opět Petr Janovský po rohovém kopu.O minutu později to bylo už 8:1 ,když se prosadil střelou podél brankáře Vašek Bezděk a završil tak hatrick.Na konečných 9:1 pro domácí uzavřel hlavou po průniku Michala Bezděka.Michal Cvajna.Domácí povzbuzováni publikem už desátou branku nevstřelili,ale i tak jim patří dík za předvedenou hru a zejména ve druhé půli byli o třídu lepší než soupeř z Tiché.

Zápas hodnotí trenér dorostu Milan Veselka

"V první půli Tichá potvrzovala své postavení v tabulce. Běhala, nahrávala si lépe jak my.Měli jsme strach něco vymyslet pohyb byl velmi statický a ztráceli jsme spousty míčů nepřesnými nahrávkami. Po hrubce gólmana, Tichá vyrovnala v poslední minutě první půlky. V kabině bylo velmi dusno, neboť hráči v první půli neplnili to, co měli plnit.Když se jim podařilo splnit to, co měli, přišly i góly jeden hezčí jako druhý.

Přes hřiště přeletělo starojické tornádo a nezastavilo jej nic jiného, než soupeřova síť. Najednou jejich útočníci neměli míč, obrana nedokázala čelit tlaku a gólman dělal jednu chybu za druhou. Škoda jen zranění jejich záložníka,který musel být z hřiště odnesen na nosítkách. Ke cti Tiché slouží i to,že se nesnížila k záludnostem, když se jim zápas vymkl z rukou. Pochvalu zaslouží všichni. Vyzdvihl bych výkon Tygra mladšího a hatrickového střelce Vaška Bezděka. Krásný gól dal Zajda."

Chlapi díky.

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.