Tichá - Starý Jičín 3:1, utkání mužů

Tichá - Starý Jičín 3:1, utkání mužů

27.05.2019   |   1766


Tichá - Starý Jičín 3:1 (1:0)

Branka:
Petr

Sestava:
Strnadel, Hatlapatka, Šrom, Podešva (89' Vahalík), Polášek, Petr, Folberger, Horák (78' Barvenčík) Bartoň, Maňák, Hanzelka

Hodnocení trenéra:
Fanoušky, kteří se na nás přijeli do Tiché podívat, moc záživný fotbal nečekal. Fotbal se hrál podprůměrný, a to z obou stran. V prvním poločase jsme měli dvě příležitosti vstřelit branku. Jednou David Polášek, který si ale moc předkopl balón a k zakončení se nedostal, druhou šanci prováhal Vojta Folberger. Domácí měli jednu velkou příležitost a tu proměnili. Jinak se v prvním poločase nic zajímavého nestalo.

V druhém poločase se hra moc nezlepšila.Žádné velké šance nepřicházeli. Až v 75. minutě poslal centr do 16 Michal Podešva a David Polášek trefil břevno. V 78.minutě jsme se dočkali vyrovnání. David Polášek nacentroval do vápna, Filip Bartoň vrátil míč před branku a Dan Petr srovnal na 1:1.

V tu chvíli by jsme čekali, že budou naši hráči psychicky nahoře, a že třeba přidáme další gól a urveme 3 body. Nic z toho se ale nestalo.Díky dvěma velkým hrubkám našich stopérů, jsme si neodvezli ani bod, protože Tichá obě dvě hrubky potrestala a vyhrála 3:1.
Za ty roky co trénujeme Starý Jičín jsme si mysleli, že už hráči v některých situacích nabrali nějaké zkušenosti, a že některé situace umí vyřešit v klidu.Bohužel to tak není. Snad se z chyb v tomhle utkání poučí a příští zápase doma s Jeseníkem to bude vypadat trochu lépe.

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.