Starý Jičín - Tísek  5:1, utkání mužů

Starý Jičín - Tísek 5:1, utkání mužů

30.10.2019   |   1647


Starý Jičín - Tísek 5:1 (2:0)

Hodnocení zápasu


V domácím utkání z Tískem jsme dokázali navázat a dvě venkovní výhry z Mořkova a Skotnice. Po celé zápas jsme byli lepším týmem a utkání zaslouženě vyhráli. Do vedení jsme šli už ve 4 minutě, kdy se dostal do 16-ctky míč Kuba Hanzelka poslal ho na Dana Petra a ten neměl se zakončením problém 1:0. Potom jsme dobývali hostující bránu, měli jsme hodně dobrých možností ale žádnou jsme nevyužili. V 35 minutě to byli naopak hosté kteří mohlli svojí první střelou vyrovnat, proti byl Milan Strnadel. V 38 minutě dostal výborný míč za obranu hostí Honza Jurajda, před brankou našel Filipa Bartoně a bylo to 2:0.

V druhém poločase jsme pokračovali v dobrém výkonu. Už ve 49 minutě se Romanovi Škrlovi podařila druhá patička v sezóně, míč dostal David Polášek, ten ho poslal na Kubu Hanzelku a bylo to 3:0. V 69 minutě bězěl sám na brankáře hostů Roman Škrla, ale nájezd neproměnil. O deset minut později už na 4:0 zvyšoval Radek Holeňa. Dostal přihrávku do 16-ctky, kličkou se zbavil obránce a s pomocí teče dal náš čtvrtý gól. Milan Strnadel neměl v zápase moc práce, přesto se mu nepodařilo udržet čisté konto. V 77 minutě se trefili i hosté a snížili na 1:4. My jsme na to dokázali rychle zareagovat, v 81. minutě poslal přesný centr do vápna Adam Uhlár a Vojta Folberger dotlačil balón do brány.

Hráče musíme pochválit jak zvládli poslední tři kola. Opět se přesvědčili že fotbal hrát umí. V posledním kole jedeme do Fryčovic, a určitě i tam jedeme uhrát dobrý výsledek


Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.