Starý Jičín - Spálov  3:3, utkání mužů

Starý Jičín - Spálov 3:3, utkání mužů

12.09.2019   |   1411


Starý Jičín - Spálov 3:3 (2:1)

Hodnocení zápasu


Utkání se Spálovem nám opět ukázalo, kde se výkonostně zrovna pohybujeme. Prvních 15 minut se hrálo od šestnáctky po šestnáctku. Soupeř přijel dobře připravený, dobře nás napadal, dobře zhušťovaly prostor, takže jsme se těžko dostávali přes jejich obranu. Až v 17 minutě poslal Ondra Horák míč za obranu, tam si ho přebral Dan Petr a vstřelil náš první gól. Z vedení jsme se ale neradovali dlouho. Za 2 minuty to bylo 1:1. Nepokryli jsme hráče na 16-tce, a ten střelou k tyči vyrovnal. Naše bránění je v tomhle ročníku hrozné, a to se potvrdilo i v zápase se Spálovem. I přesto jsme šli v první půli znovu do vedení. Hostující brankář neudržel střelu Milana Šroma a srazil si ji do brány. Navýšit skóre mohl ještě v prvním poločase Honza Jurajda, ale z 5 metrů netrefil hlavou bránu.


Tak jak jsme skončili první poločas, tak jsme začali i druhý. Mohli jsme jít do vedení o dvě branky, ale Petr Janyška svojí velkou šanci neproměnil. A tak to byli hosté, kteří dvěma góly otočili zápas. V 58 minutě nám utekl útočník hostů, poslal centr na zadní tyč a úplně volný hrač Spálova neměl problém vyrovnat. Na 3:2 pak hosté dali branku z pokutového kopu. Z naší strany byl druhý poločas špatný. Neuměli jsme si pořádně ani přihrát, nemluvíme na sebe, prostě nehrajeme jako jeden tým. Aspoň vyrovnat se nám podařilo v 87 minutě, když Honza Jurajda trefil tyč a Ondra Horák dorazil míč do brány.

  

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.