Starý Jičín - Kozlovice  2:3, utkání mužů

Starý Jičín - Kozlovice 2:3, utkání mužů

07.10.2019   |   1513


Starý Jičín - Kozlovice 2:3 (1:1)

Hodnocení zápasu


Nedělní utkání z Kozlovicemi nám ukázalo na čem všem musíme zapracovat. A sám za sebe můžu říct, že jak nás trenéry, tak hráče čeká spoustu práce. Byl to opět zápas kdy nám nefungovalo skoro nic. V zápase jsme se sice dostali do vedení, když tečovaná střela Kuby Hanzelky skončila v bráně, ale vedení jsme neudrželi ani do poločasu. Hostům se podařilo vyrovnat ve 42minutě po rychlém brejku. Děláme hodně školáckých chyb, a soupeři nás za to trestají. Za ty roky co jsme s bráchou na Starém Jičíně, jsme si mysleli že už hráči mají nějaké zkušenosti a umí vyřešit správně jednoduché věci. NEUMÍ!

V druhém poločase pak hosté navýšili svoje vedení na 3:1. Nám se podařilo v závěru zápasu akorát snížit na 2:3.
Na podzim nám to jako týmu moc neklape. A je to na nás trenérech a na samotných hráčích co s tím uděláme. Umíme hrát líp, ale všechno je to o práci na tréninku, a následně to pak přenést do zápasu. Jdeme se rvát dál, čekají nás poslední 4 kola z toho 3 venku, tak skusíme posbírat co nejvíce bodů.  

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.