Starý Jičín - Fryčovice 5:0, utkání mužů

Starý Jičín - Fryčovice 5:0, utkání mužů

14.08.2018   |   1959


Sestava: Strnadel - Jurajda, Hatlapatka, Bajer (82' Šrom), Maňák (84' Zálešák) - Polášek (68' Kotešovec), Petr, Bartoň, Podešva (70' Janovský D.) - Hanzelka, Škrla
     
Branky:  7 min. - Podešva
               60, 77, 80 min. - Hanzelka
               82 min. - Škrla
   

kreml-radek.jpg

Hodnocení trenéra Radka Kremla


Po prvním poločase to vůbec nevypadalo, že by zápas mohl skončit 5:0. My jsme proměnili jedinou šanci kterou jsme měli, když v pokutovém území pohotově zakončil střelou k tyči Podešva. Hosté mohli vyrovnat,  ale jejich jedinou tutovku chytil Milan Strnadel. Jinak jsme se herně trápili. Druhý poločas byl o něco lepší, a na rozdíl od většiny našich zápasů jsme dokázali proměnit všechny šance.Fryčovice nás dobře napadali, hráli do těla, takže to nebylo jednoduché vítězství. Hatrikem se blýskl Kuba Hanzelka, tak snad mu střelecká vydrží po celou sezónu, pátý gól přidal Roman Škrla, když na zadní tyči doklepl míč do prázdné branky.  

Tento zápas byl poslední,  který za nás odehrál Lukáš Bajer a tímto mu ještě jednou děkujeme za jeho působení na Starém Jičíně.

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.