Spálov - Starý Jičín 2:4, utkání mužů

Spálov - Starý Jičín 2:4, utkání mužů

13.05.2019   |   1931


Spálov - Starý Jičín 2:4 (0:3)

Branky:
Škrla 2, Bartoň, Horák

Sestava:
Strnadel, Šrom, Janovský P., Petr (59' Janovský D.), Folberger, Jurajda, Horák (87' Podešva), Bartoň, Maňák, Škrla, Hanzelka

Hodnocení trenéra Radka Kremla:

Zápasem ve Spálově jsme odstartovali sérii zápasů s první šestkou. Do Spálova jsme přijeli připraveni jak herně, tak psychicky a zápas jsme zvládli na jedničku. Hráče musíme pochválit. Už v 9. minutě vyslal na domácího brankáře první střelu Kuba Hanzelka, ta ale ještě neměla potřebnou razanci a gólman ji zlikvidoval. Ve 12. minutě se odražený balón dostal k Filipu Bartoňovi, a ten z 20 metrů vstřelil náš první gól. V 21. minutě už to bylo 2:0. Roman Škrla si naběhl na centr do vápna, podařilo se mu dát svoji první přesnou patičku v sezóně, a pro Ondru Horáka pak nebyl problém skórovat. Byli jsme v prvním poločase lepší než domácí, které jsme do žádné větší šance nepustili. Byli jsme to naopak my, kdo přidal třetí branku. V 31. minutě trefil Milan Šrom ze standartky tyčku, Dan Petr první dorážku ještě neproměnil, ale napodruhé míč dostal do brány Roman Škrla. Do konce prvního poločasu už se pak nic zásadního nestalo.


Do druhé poločasu vstoupili lépe domácí. Zatlačili nás, ale žádná jejich střela se neujala. Snížit se jim podařilo v 64.minutě, kdy jsme v 16 nepokryli hráče domácích a ten uklidil míč k tyčce. Naše odpověď byla vynikající, a hned v 65. minutě jsme vedli znova o tři góly. Skvělý centr do 16 poslal Kuba Hanzelka, a Roman Škrla skluzem na zadní tyči poslal míč do brány. Díky počasí bylo utkání ve druhém hodně nervozní a vyhecované. Domácím se pak ještě podařilo jednou snížit ze standartní situace v 85. minutě. Nic víc jsme jim, ale nepovolili a tak jsme si po zásluze odvezli tři body. 

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.