Petřvald - Starý Jičín 3:0, utkání mužů

Petřvald - Starý Jičín 3:0, utkání mužů

11.06.2019   |   1549


Petřvald - Starý Jičín 3:0 (0:0)

Sestava: 
Strnadel, Hatlapatka, Šrom, Polášek (83' Horák), Petr, Folberger, Bartoň, Maňák, Škrla, Hanzelka (81' Janyška), Podešva 

Hodnocení trenéra:
V sobotu jsme odehráli zápas u vedoucího celku a byli jsme více než rovnocenným soupeřem. V prvním poločase jsme to byli my, kdo diktoval tempo hry. Už v 8. minutě běžel sám na gólmana David Polášek, ale nájezd neproměnil. O minutu později měl stejnou možnost Kuba Hanzelka, ten už překonal brankáře, ale střela neměla potřebnou razanci a dobíhající obránce míč vykopl z branky. Takové šance prostě musíte proměnit, protože vám to ve vyrovnaných utkáních vždycky bude chybět a navíc když je proměníte jste psychicky nahoře, soupeř musí víc otevřít hru, prostě se vám hraje lépe. Celý první poločas jsme odváděli dobrou práci a domácí jsme do žádných velkých příležitostí nepouštěli. Až v závěru prvního poločasu řešil Milan Strnadel dvě vážnější akce domácích.

Druhý poločas začali lépe hráči Petřvaldu. Hned ve 47. minutě chytil Milan Strnadel jejich dobrou střelu. Pak hned třikrát v krátké době domácí překonali naši obranu, ale vždycky dali branku z ofsajdu. My jsme po tu dobu neměli žádnou dobrou akci, kterou by jsme ohrozili branku domácích. Skóre se měnilo až v 65. minutě, kdy rozhodčí písknul pro domácím hodně přísnou penaltu, kterou na dvakrát proměnili a ujali se vedení 1:0. To už jsme hráli bez vyloučeného Vojty Folbergera. V 77. minutě jsme přišli o dalšího hráče, když byl vyloučený Michal Podešva. I v oslabení jsme chtěli vyrovnat, ale žádná akce našich hráčů se neujala. Domácím se podařilo přidat dva góly až v závěru zápasu a tak konečné skóre bylo 3:0.

Letošní sezónu zakončíme v neděli v 17:00, kdy na domácím hřišti hostíme Vlčovice. 

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.