Ostravice - Starý Jičín 2:1, utkání mužů

Ostravice - Starý Jičín 2:1, utkání mužů

07.04.2019   |   1587


Ostravice - Starý Jičín 2:1 (1:0), zápas odehraný v sobotu 6.4.2019.

Gól:

Jurajda

Sestava:
Strnadel, Šrom, Janovský P.(63' Janovský D.), Polášek, Hatlapatka, Jurajda, Petr, Bartoň, Maňák, Škrla, Hanzelka(63' Folberger)

Hodnocení trenéra Radka Kremla:
Musím se omluvit všem, kteří hodnocení zápasu čtou. První poločas jsem nestihnul, byl sem se projít na nedalekém Smrku. Když sem dorazil na druhý poločas, viděl sem na hřišti mužstvo o jedenácti hráčích, které chce získat tři body. Byli jsme více na míči, tlačili jsme se do šestnáctky domácích. Domácí hráči ve druhé poločase hrozili jenom z brejků, kterých měli ale poskrovnu. Ale byli to oni, kteří navýšili svoje vedení po naší hrubé chybě v obraně. My jsme dobývali domácí branku z rohových kopů, střelami z dálky, ale pokaždé jsme trefili jenom domácího brankáře. Největší šanci měl Roman Škrla, ani ten však z hranice malého vápna nebyl úspěšný. A tak jediný kdo se v tomto utkání za naše barvy trefil byl v 89 minutě Honza Jurajda. Ve druhém poločase bylo na hráčích vidět, že chtějí z výsledkem něco udělat. Tohle si musí hráči zapamatovat, přenést do dalšího zápasu, a hlavně začít hned od první minuty. 

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.