Odry - Starý Jičín 1:1, utkání mužů

Odry - Starý Jičín 1:1, utkání mužů

05.09.2018   |   1506


kreml-radek.jpg

Hodnocení trenéra Radka Kremla


Kdo z diváku se byl podívat na náš zápas, určitě ví proč jsme si neodvezli tři body. Když to trošku přeženu, tak Odry na nás vystřelily pouze z 30 metrů, jinak náš gólman žádný složitější zákrok neměl. My jsme proměnili hned první standartní situaci, kdy poslal výborný balón do 16 Dan Petr a skvělý náběh zúročil Roman Škrla. Do poločasu pak měli 120% šanci Dan Petr, 2krát Vojta Folberger a 2krát Radek Holeňa. Všechny zůstaly nevyužity.

Ve druhém poločase jsme v tom pokračovali. Odrám se podařilo vyrovnat po jediné chybě našeho brankáře, když jeho špatnou rozehrávku poslal ze 30 metrů oderský hráč do prázdné branky. Nám se Odry podařilo zmáčknout, ale naše koncovka byla tenhle zápas tragická. Přivezli jsme si bod z venku, protentokrát jsme ovšem dva body ztratili. Takže s klukama přes týden zapracujeme na koncovce, a v neděli snad zase divákům předvedeme, že umíme střílet góly.

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.