Mořkov - Starý Jičín 0:5, utkání mužů

Mořkov - Starý Jičín 0:5, utkání mužů

25.08.2018   |   1813


Sestava: Strnadel, P. Janovský (22' Folberger), Hatlapatka, Jurajda, Maňák, Petr, Kotešovec (56' Horák), Bartoň, Škrla (79' Zálešák), Hanzelka (70'  Janyška), Podešva (63' D. Janovský)
     
Branky:
4. min. - vlastní
21. min. - Kotešovec
41. min. - Petr
54. min. - Hanzelka
57. min. - Horák
   

kreml-radek.jpg

Hodnocení trenéra Radka Kremla


Utkání v Mořkově se nám povedlo. Hráči odvedli dobrou práci. Fanoušci, kteří do Mořkova dorazili mohli být spokojeni, a to máme na Starém Jičíně náročné fanoušky. Kluci vstoupili do utkání aktivně a hned ve 4 minutě po akci Kuby Hanzelky, který obešel domácího obránce, nastřelil míč před bránu a hráč Mořkova si dal vlastní gól, jsme šli do vedení. Druhý gól jsme přidali v 21 minutě. Roman Škrla si naběhl na kolmou přihrávku, z jedné našel na zadní tyči Adama Kotešovce, který už neměl problém dostat míč do branky. V prvním poločase ještě přidal krásnou branku Dan Petr, ten z hranice 18 metrů střelou pod břevno nedal domácímu brankáři šanci.

Ve druhém poločase jsme nasazené tempo dokázali udržet, a přidali jsme ještě dvě branky. Po kombinacích z levé strany, se prosadili hlavou Kuba Hanzelka a nováček v týmu Ondra Horák. Hráče musíme za odvedený výkon pochválit, po celý zápas dobře kombinovali, měli dobrý pohyb bez míče a hráli jako tým.

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.