Kopřivnice - Starý Jičín 2:1, utkání mužů

Kopřivnice - Starý Jičín 2:1, utkání mužů

08.10.2018   |   1740


Kopřivnice - Starý Jičín 2:1 (1:0)

Sestava:
Strnadel, Hatlapatka, Šrom, Maňák, Janovský D. (84' Zálešák), Hasal (64' Kotešovec), Horák, Petr, Podešva, Holeňa (67' Janyška), Bartoň

Branka:
81 min. Bartoň 


kreml-radek.jpg

Hodnocení trenéra Radka Kremla


Zápas v Kopřivnici měl slabou úroveň. Pro nás to byl další nepovedený a to už třetí v řadě. Hned v úvodu jsme mohli inkasovat , ale domácí netrefili prázdnou branku. Jinak se hrálo od 16 po 16. Ke gólu jsme domácím pomohli my, když špatnou rozehrávku Filipa Bartoně vystihl domácí útočník a zastavil ho až faulem Ondra Maňák. Byla z toho penalta a 1:0. My jsme si za první poločas žádnou velkou šanci kromě několika střel z dálky nevypracovali.

Druhý poločas jsme začali dobře. Zatlačili jsme domácí, ale bez gólového efektu. Byli to naopak domácí, kteří z prvního protiútoku v 63. minutě dali na 2:0. Nám se podařilo snížit až 83. minutě  z pokutového kopu. Pronikajícího Ondru Horáka v 16 přistrčil domácí obránce a Filip Bartoň pokutový kop proměnil. Další branku už se nám přidat nepodařilo. V posledních zápasech propadáme hlavně v soubojích 1 na 1, a to jak v obranné fázi tak i v útočné. Prohráváme ty důležité souboje a pak zbytečně inkasujeme. Musíme si více věřit a plnit to co si před zápasem řekneme v kabině, Každý z hráčů má na hřišti nějaké úkoly a ty by měl plnit. 

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.