Jeseník n.O. - Starý Jičín  2:1, utkání mužů

Jeseník n.O. - Starý Jičín 2:1, utkání mužů

06.09.2019   |   1660


Jeseník nad Odrou - Starý Jičín 2:1 (1:1)

Hodnocení zápasu


Další kolo jsme hráli na hříšti Jeseníku nad Odrou, i když jsme se dostali do vedení, Jeseník ještě do poločasu stihl srovnat... jinak se prakticky v prvním poločase nic nestalo, hrálo se na půli hřiště a náznaky nějakých šancí končily offsidem a nebo špatnou finální přihrávkou. Druhý poločas byl z naší strany o trochu lepší, jeseníku jsme prakticky nepůjčili míč, ale chyběla tomu nějaká myšlenka a když už jsme se do nějaké šance dostali, nedokázali jsme jí proměnit, nutno podoktnout, že jich ale moc nebylo...

A tak to byl jeseník, který nakonec strhl vedení na svou stranu, kdy po ojedinělé šanci skoroval podruhé v zápase Lukáš Polonyi, golu sice předcházel jasný faul hráče jeseníku, ale to nijak neomlouvá to, že Polonyi byl v 16ce úplně sám a měl čas si balon zpracovat a posléze pohodlně skorovat... A to by se týmu, který má každoročně ty nejvyšší ambice stávat nemělo... Doufejme tedy, že se další víkend vrátímé na viteznou vlnu.

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.