Starý Jičín - Veřovice 3:1, utkání mužů

Starý Jičín - Veřovice 3:1, utkání mužů

29.04.2019   |   1839


Starý Jičín - Veřovice 3:1 (2:1)

Branky:
Hanzelka 2, Šrom

Sestava:
Strnadel, Šrom, Janovský P., Polášek ( 83' Horák ), Folberger, Jurajda, Petr, Bartoň, Maňák, Škrla, Hanz


Hodnocení trenéra Radka Kremla:
Vstup do utkání s Veřovicema se nám povedl. Už v 5 minutě měl šanci Vojta Folberger, ale centr od Davida Poláška netrefil přesně. V 8 minutě střílel z 16 Roman Škrla, jeho pokus vyrazil hostující brankář na roh. Prvních 30 minut jsme byli lepším týmen a to jsme zůročili v 25 minutě, kdy po rohu Davida Poláška dostal míč do brány Kuba Hanzelka. V 33 minutě se po rohu dostal míč k Danu Petrovi, ten ho vrátil pod sebe na 16 a Milan Šrom zvýšil naše vedení na 2:0. Závěr poločasu patřil ale hostům. Hrozili hlavně ze standartních situací, a z jedné z nich se jim podařilo snížit.Střelu z 16 ještě výborně vyrazil Milan Strnadel, dorážku jsme ale už nepokryli.

Druhý poločas už z naší strany nebyl tak kvalitní. Veřovice byly o něco lepším týmem. Bylo vidět, že chtějí vyrovnat. Měly spoustu dobrých standartek ale naštěstí jsme je všechny dokázali odvrátit. U nás stojí za zmínku jen šance Vojty Folbergera ale ten svojí nahrávkou nikoho nenašel, a pak hlavička Romana Škrly, která jen těsně minula branku Veřovic. Pojistku našeho vítězství přidal až v 90 minutě svým druhým gólem Kuba Hanzelka. Další utkání hrajeme opět na domácím hřišti kde přivítáme hráče z Raškovic.

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.